Ukraine

Intellias отримав звання Top Tech Employer від польського порталу Bulldogjob

News
December 16, 2022

Intellias отримав звання Top Tech Employer за результатами дослідження польського порталу Bulldogjob. ІТ-фахівці оцінили Intellias найвищими балами у 6 категоріях.

Спеціалісти та спеціалістки, які взяли участь в анонімному опитуванні Bulldogjob, поділилися своїми оцінками щодо можливостей професійного зростання, робочих процесів та середовища, загального задоволення роботою та рівня компенсації обраної компанії. В усіх категоріях Intellias отримав високі бали – 4,5 із 5. Зокрема оцінка компанії у сфері інженерії та технологій – 4,7 із 5 максимальних балів. Це один із найвищих показників серед понад 2 тисяч ІТ-компаній, які працюють з Bulldogjob.

Ми є глобальною технологічною компанією з понад 20-річною історією, а перший офіс в Польщі відкрили у 2019 року. Компанія підтримує людяну культуру рівності, поваги і довіри. Ми дбаємо, щоб усі наші колеги мали можливості для професійного зростання. Такий підхід відповідає нашим цінностям і робить Intellias комфортним місцем для роботи.

Олег Піскозуб
Country Head Intellias Poland

Ми створюємо комфортні умови для ІТ спеціалістів та спеціалісток у різних куточках світу. Можливість обирати зручний час та спосіб роботи допомагає підтримувати баланс між роботою та особистим життям. Внутрішній корпоративний портал Career Hub об’єднує усі кар’єрні можливості та перетворює професійне зростання у легкий та прозорий процес. Краудфандингова платформа IntelliShare надає можливість створювати власні соціальні проєкти та підтримувати ідеї колег. Компанія цілком поділяє принцип соціально-відповідального бізнесу, підтверджуючи це своїми CSR-ініціативами.  

Кілька років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes та EY Ukraine.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні, Великій Британії, Польщі, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на технологічних рішеннях, автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. 

Про Bulldogjob і Top Tech Employer

Bulldogjob – польська платформа, яка об’єднує місцеву IT-спільноту та ініціює активності для її розвитку. Звання Top Tech Employer  має на меті визначення та об’єднання найкращих ІТ-роботодавців у Польщі. Процес сертифікації базується на ґрунтовній оцінці діяльності компанії в ІТ-сфері. Серед основних критеріїв вибору найкращого роботодавця порталом Bulldogjob – як задоволення працівник від роботи, так і відповідність сучасним ринковим стандартам технологій і практик програмування.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.