Ukraine

Intellias став консалтинговим партнером Amazon Web Services (AWS)

News
September 1, 2020

Ми раді повідомити, що Intellias став Select Consulting Partner у мережі партнерів Amazon Web Services (AWS). Ми прагнемо допомогти нашим клієнтам підвищити ефективність їхньої ІТ-інфраструктури. Участь у AWS Partner Network (APN) дозволить нам забезпечити ще більшу цінність для клієнтського бізнесу за допомогою інтелектуальних хмарних рішень та консалтингових послуг.

APN – це глобальна партнерська програма для технологічного та консалтингового бізнесу, який використовує Amazon Web Services для створення рішень та послуг для клієнтів. Щоб стати партнерами APN Select Consulting, сервісні ІТ компанії повинні відповідати суворим вимогам, що демонструють масштаби їхньої експертизи, можливостей та залученості в екосистему AWS.

Про Amazon Web Services

Amazon Web Services – це найпоширеніша у світі хмарна платформа, яка пропонує набагато більше, ніж будь-який інший постачальник хмарних послуг: від інфраструктури технологій, таких як 

інструменти для обчислювальної потужності, сховища та бази даних, до інновацій, наприклад, машинного навчання та штучного інтелекту, а також Інтернету речей. AWS пропонує понад 175 повнофункціональних сервісів для центрів обробки даних по всьому світу.

Оригінал новини

Про компанію 

Intellias — українська IT-компанія, заснована у 2002 році у Львові. Ми спеціалізуємось на розробці комплексного програмного забезпечення з особливим акцентом на автомобільну галузь, навігаційні системи та фінансові технології.Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) та Саудівській Аравії (Ер-Ріяд).

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.