Ukraine

Добра зима в Intellias для допомоги онкохворим дітям

News
January 4, 2021

На зиму припадає найактивніший період фандрейзингу в рамках благодійної акції «ІТ-Миколай». Щороку ця акція об’єднує ІТ спільноту для допомоги онкохворим дітям у боротьбі з небезпечною хворобою. Intellias традиційно бере участь в цій акції вже 9 років поспіль.

Цього разу ми запрошуємо не лише наших спеціалістів, але й усіх охочих долучитися до акції «Добра зима в Intellias», щоб разом зібрати 100 000 грн для створення системи нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта.

А щоб збір коштів був ще кориснішим та приємнішим ми розіграємо серед благодійників понад 30 унікальних та добрих подарунків!

Перші 25 благодійників, які зроблять внесок на суму понад 2000 грн, гарантовано отримають ексклюзивний кекс «Мінтове серце» від пекарні Good Bread from Good People. Серед усіх благодійників, які зроблять внесок на суму від 300 грн, ми розіграємо 30 подарунків від соціальних підприємств, громадських, благодійних та культурних організацій. Окрім того, наші друзі, мережа магазинів “Горгани” приготувала 3 сертифікати для учасників акції.

А головний подарунок — Amazon Kindle Paperwhite останнього покоління отримають аж три переможці розіграшу.

Як долучитися?

Зробіть внесок від 300 грн та обов’язково вкажіть ваше повне ім’я та прізвище, щоб взяти участь у розіграші. І не забудьте розповісти про «Добру зиму в Intellias» своїм друзям та близьким.

Долучайтеся до акції ось тут!

Ласкаво просимо до доброї зими в Intellias!

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2018 та 2020 році компанія здобула звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.